Promítací den a výroční schůze nebudou

Aktuality

Článek je z aktuálně připravovaného Liliáře č. 4. Náhledový obrázek – Šárka Hošková, 2011

Z naší organizace

1) Letošní předvánoční setkání liliářů neboli Promítací den, který byl plánován na sobotu 12. 12. 2020, se ze známých důvodů NEKONÁ.

2) V tomto čísle Liliáře měla být pozvánka na výroční schůzi v lednu 2021 – z důvodu nejasného termínu konání sdělujeme, že se lednová schůze konat NEBUDE. S největší pravděpodobností bychom se mohli sejít až na jarní schůzi. Do té doby by se mohl sejít aspoň výbor a organizační věci, které je třeba schválit a odhlasovat plénem, budou projednány na příští výroční nebo členské schůzi.

3) Důležité a mimořádné zprávy budou vždy včas uveřejňovány na stránkách www.martagon-lilie.cz, sledujte je proto průběžně. Příteli RNDr. Jánu Zákopčaníkovi, který tvoří naše webové stránky, vyjadřuje výbor velké poděkování.

4) Paní Mgr. Jana Mašková souhlasí s možností zvolení do výboru MARTAGONU, kde ho doplní a bude zastávat  uvolněnou funkci jednatele, resp. tajemníka.

5) V platnosti automaticky zůstává Anketa o nejoblíbenější lilie za rok 2020. Podmínky zůstávají stejné jako v minulých letech, vyhlášení výsledků plánujeme na příští schůzi, bude spojeno s losováním o ceny.

6) Připomínáme naši burzu semen – zatím to vypadá, že nabídka bude bohatá, a tak přispějme k tomu, aby případní zájemci o pěstování lilií ze semen mohli mít dostačující počet položek na výběr.

                          Vratislav Novák

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.